Σιμόες: «Εγώ θα φύγω σαν φίλος»

Σιμόες: «Εγώ θα φύγω σαν φίλος»
Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε στη «Live Sport» και τόνισε ότι θα φύγει σαν φίλος από την ΑΕΚ. «Αν πω πως δεν είμαι στενοχωρημένος με ό,τι έχει γίνει, θα είναι ψέματα» ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος μέσος και συνέχισε:

«Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Την ΑΕΚ την αγάπησα. Μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ και να φτάσω εδώ που έφτασα. Είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας μου και είμαι περήφανος για αυτό. Όμως, είμαι επαγγελματίας και καταλαβαίνω τι γίνεται. Καταλαβαίνω τη λογική της ΑΕΚ. Το να θέλει να σχεδιάσει την επόμενη μέρα της. Απλώς με στενοχωρεί ο τρόπος που έρχεται αυτό το τέλος. Για παράδειγμα, στην Πορτογαλία έγραψαν ότι ο Σιμόες και τα άλλα παιδιά φταίνε για όλα, πράγμα που δεν είναι αλήθεια. Έγραψαν και για την ατάκα του προέδρου. Αυτό με στενοχωρεί».

Όσον αφορά στο μέλλον του, ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας τόνισε: «Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, δεν έχω άλλη επιλογή από το να φύγω. Ήθελα να μείνω, αλλά έπειτα από όσα συνέβησαν μου άνοιξαν την πόρτα. Αυτό που θέλω όμως να ξέρουν όλοι είναι το εξής: σέβομαι απεριόριστα την ΑΕΚ και τον πρόεδρο. Αυτός με έφερε στην ΑΕΚ, από μία μικρή ομάδα της Πορτογαλίας. Με βοήθησε και παρά τα όσα έχουν γίνει, θα βοηθήσω και εγώ την ΑΕΚ. Εγώ θα φύγω σαν φίλος».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018, 12:46