Συνελήφθη 40χρονος οπαδός

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014, 23:04
Συνελήφθη 40χρονος οπαδός
Ένας 40χρονος που συμμετείχε στα επεισόδια που διαδραματίσθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ, την προηγούμενη Κυριακή στο στάδιο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης.

Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος του 40χρονου ημεδαπού για το αδίκημα της απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση των Νόμων «περί όπλων» και «περί εξωσχολικού και επαγγελματικού αθλητισμού».

Συγκεκριμένα ο 40χρονος συμμετείχε σε επεισόδια, που έλαβαν χώρα την προηγούμενη Κυριακή, 5-1-2014, στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Αιγάλεω-ΑΕΚ.

Ο 40χρονος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα επεισόδια, γρονθοκοπώντας και επιφέροντας αλλεπάλληλα κτυπήματα σε οπαδό, συμπεριφορά που αποτυπώθηκε και δημοσιεύθηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και Σάββατο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014, 23:34