Αρκετά πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να χρησιμοποιήσει ως έδρα της στο ελληνικό πρωτάθλημα το γήπεδο της Ριζούπολης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των σπορ», η ιδέα αυτή φαίνεται πως έχει ωριμάσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι καλούνται να πάρουν την οριστική τους απόφαση μέχρι τις 10 Μαΐου, ώστε να συμπεριλάβουν την έδρα στον φάκελο αδειοδότησης, ενόψει της νέας σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κιτρινόμαυροι» αξιολογούν όλα τα δεδομένα της συγκεκριμένης επιλογής κι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως τα θετικά της μετακόμισης στη Ριζούπολη, την ώρα που μετρούν αντίστροφα για να μπουν στην Αγια-Σοφιά, είναι σαφώς περισσότερα από τα αρνητικά.

Από το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης μέχρι και το αγωνιστικό. Παράλληλα όμως στην ΑΕΚ θα πρέπει να συνυπολογίσουν και τα δεδομένα που θα προκύψουν στην εποχή μετά τον κορωνοϊό, καθώς φέρεται να υπάρχει η σκέψη να εκδίδονται την επόμενη σεζόν το 20% των εισιτηρίων σε σχέση με τη χωρητικότητα των γηπέδων για λόγους δημόσιας υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης