Στην Αθήνα αφίχθη, εν μέσω αποθέωσης, το μεσημέρι της Παρασκευής ο Σέρχιο Αραούχο, προκειμένου να φορέσει και πάλι τη φανέλα της αγαπημένης του, ΑΕΚ.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η επιστροφή του «Τσίνο» στην «Ένωση» επικράτησε ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας. Aυτό φάνηκε άλλωστε και σήμερα στο «Ελ Βενιζέλος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα περίπου 200 φίλοι της «Ένωσης» βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, προκειμένου να υποδεχτούν τον Αργεντίνο άσο, ο οποίος με προσωπικές ενέργειες του Δημήτρη Μελισσανίδη θα ντυθεί εκ νέου στα «κιτρινόμαυρα».

Οι φίλαθλοι της Ένωσης αποθέωσαν τον Αραούχο, ο οποίος ήταν συγκινημένος από την υποδοχή που έτυχε δηλώνοντας: «Αισθάνομαι σαν να έρχομαι πρώτη φορά. Νιώθω το ίδιο ρίγος».

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ακολουθήθηκε ειδικό σχέδιο εξόδου του «Τσίνο» από το αεροδρόμιο μέσω της εισόδου 7 και όχι από τις αφίξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αραούχο αναχώρησε αμέσως με προορισμό το ιατρικό κέντρο για τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ.

Εκεί θα μπει η «σφραγίδα» στην απόκτησή του από τη Λας Πάλμας με δανεισμό έως το τέλος της σεζόν και αγορά του έναντι 3 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει ισχύ έως το καλοκαίρι και θα ανανεωθεί αυτόματα έως το 2023, εφόσον η ΑΕΚ καλύψει τη ρήτρα.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης