Στην ΑΕΚ για πέντε χρόνια ο Πέντρο Βίτορ

Στην ΑΕΚ για πέντε χρόνια ο Πέντρο Βίτορ
Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Πέντρο Βίτορ. Ο 20χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με την Ένωση, το οποίο έχει διάρκεια πέντε ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Pedro Vitor Ferreira Da Silva από την Sport Club do Recife, η οποία διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη. Ο Pedro Vitor υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 20 Μαρτίου 1998) προέρχεται από την ποδοσφαιρική Ακαδημία της Sport Club do Recife, έκανε τα πρώτα του βήματα στην πρώτη ομάδα του συλλόγου και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης.

Μετά την υπογραφή του 5ετούς συμβολαίου του με την ΑΕΚ, ο Pedro Vitor δήλωσε στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεγάλη ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σε μία πολύ γνωστή ευρωπαϊκή ομάδα και να κάνω το πρώτο σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Η ΑΕΚ αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση για εμένα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στην ευκαιρία που μου δόθηκε».

Πέδρο, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018, 16:53