Στην ΑΕΚ Β΄ επιστρέφει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, μετά το σύντομο πέρασμά του από την πρώτη ομάδα την οποία καθοδήγησε σε 12 ματς, δύο της κανονικής περιόδου και 10 των πλέι οφ.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον 48χρονο προπονητή, ο οποίος θα έχει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2 έως το 2024.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο έως το καλοκαίρι του 2024. Ο 48χρονος τεχνικός επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Β».

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δήλωσε στο aekfc.gr: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα συνεχίσω να υπηρετώ την ΑΕΚ. Με δουλειά, ήθος, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια προς τον κόσμο της, αλλά και προς όσα πρεσβεύει το έμβλημα της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τέλος» οι Παναγιωτάρας, Κορομηλάς, Βούλγαρης

Άδοξα ολοκληρώθηκε ο κύκλος του Νίκου Παναγιωτάρα στην ΑΕΚ, μετά από έξι χρόνια (με ένα «διάλειμμα» το 2017). Ο 50χρονος προπονητής, κάτοχος πτυχίου UEFA Pro είχε πετύχει σπουδαίο έργο από όποιο πόστο κι αν υπηρέτησε την Ένωση.

Ήταν βοηθός του Στέλιου Μανωλά στον τελικό κυπέλλου του 2016, όπου η ΑΕΚ κατέκτησε το τρόπαιο επικρατώντας του Ολυμπιακού.

Είχε επιτυχημένη θητεία στην ομάδα Νέων, ενώ φέτος διαδέχθηκε τον Οφρυδόπουλο στην Β ΄ ομάδα όταν ο τελευταίος «ανέβηκε» στην πρώτη. Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον επί 30 έτη φροντιστή της ομάδας, Νίκο Κορομηλά και τον γυμναστή Παναγιώτη Βούλγαρη.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης