Στην Άμφισσα το Φωκικός-ΑΕΚ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014, 19:13
Στην Άμφισσα το Φωκικός-ΑΕΚ
Το παιχνίδι-ρεβάνς ανάμεσα στον Φωκικό και την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας θα διεξαχθεί στην Άμφισσα όπως ανακοίνωσε ο Σίμος Παπαδημητρίου. Ο πρόεδρος του Φωκικού με επίσημη δήλωσή του τόνισε πως θέλει να δώσει την ευκαιρία στον κόσμο της πόλης να παρακολουθήσει από κοντά ένα παιχνίδι απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο.

Η δήλωση:


«Ανεξάρτητα με το εάν η αστυνομία θα αποφασίσει ή όχι να απαγορεύσει την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ στην Άμφισσα για την β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, εγώ δεν θέλω να στερήσω την χαρά των φιλάθλων.

Επιθυμία μου είναι να μην επαναληφθεί το περσινό σκηνικό με τον Ολυμπιακό και να έχουν την ευκαιρία οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν από κοντά ένα τέτοιο ιστορικής σημασίας παιχνίδι στην Άμφισσα.

Έτσι, αν και έπεσαν πολλά ονόματα γηπέδων στο «τραπέζι» (ΟΑΚΑ, Λαμία, Λιβαδειά), η απόφασή μου είναι το παιχνίδι να διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας κανονικά την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00.

Αντιλαμβανόμενοι τα οικονομικά προβλήματα του κόσμου αλλά περιμένοντας συνάμα αυξημένη κίνηση στο γήπεδό μας, αποφασίσαμε η τιμή γενικής εισόδου να διαμορφωθεί στα 10 ευρώ.

Με αυτή την απόφαση, το Δ.Σ του Φωκικού για ακόμα μια φορά στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και παρά τα δυσβάσταχτα για την ομάδα μας οικονομικά προβλήματα, έλαβε μια απόφαση που είναι σίγουρα οικονομικά η πλέον ασύμφορη συγκριτικά με τις υπόλοιπες που συζητήθηκαν με μόνο γνώμονα την απόλαυση των φιλάθλων μας.

Περιμένουμε και από αυτούς με την σειρά τους να κατακλύσουν το γήπεδο της πόλης για να στηρίξουν τον Φωκικό και να παρακολουθήσουν ένα ιστορικό αγώνα».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014, 19:15