Το προσεχές καλοκαίρι αναμένεται να γίνουν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο υλικό της ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν ήδη αρχίσει την προεργασία για την ενίσχυση του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ένας από τους παίκτες που φαίνεται ότι έχουν ενταχθεί στη λίστα της «Ένωσης» είναι ο Λούκας Σάσα, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ ανήκει στον Άρη, ο οποίος τον είχε αποκτήσει το καλοκαίρι του 2019 μετά από εισήγηση του τότε τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Ντίνου Διαμαντόπουλου.

Το συμβόλαιο του Σάσα λήγει στο τέλος της σεζόν, χωρίς μέχρι σήμερα να υπάρχει συμφωνία για την επέκτασή του.

Πρόσφατα ο εκπρόσωπος του παίκτη είχε συνάντηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη, με τον οποίο διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό σκέλος της συζήτησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βάση τα σημερινά δεδομένα, μοιάζει πιο πιθανό ο Λούκας Σάσα να αποχωρήσει από τον Άρη στο τέλος της φετινής σεζόν παρά να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «κίτρινους».

Έτσι δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να κάνει κίνηση για την απόκτησή του, καθώς υπάρχει πολύ καλή γνώμη στην ΑΕΚ για τον Σάσα, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί ως «εξάρι» και ως «οκτάρι», ενώ έχει δώσει λύσεις και στα μετόπισθεν σε κάποιες εξαιρετικά απαιτητικές συνθήκες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης