Η αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη δεσπόζει στο κυριακάτικο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Super League, με τις δυο ομάδες να διεκδικούν με ίδιες πιθανότητες τη δεύτερη θέση πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που, με τη σειρά του, υποδέχεται τον ΟΦΗ.

Με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς να έχει ξεφύγει 14 ολόκληρους βαθμούς στην κορυφή της Super League, το ενδιαφέρον εστιάζεται στις ομάδες που θα πάρουν τα άλλα δύο ευρωπαϊκά εισιτήρια – μέσω του πρωταθλήματος – και σε αυτές που θα πιουν το… πικρό ποτήρι του υποβιβασμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας βαθμός χωρίζει ΑΕΚ και Άρη που τίθενται αντιμέτωποι στις 19.30 στο ΟΑΚΑ (Novasports 1), ενώ νωρίτερα ο ΠΑΟΚ – που ισοβαθμεί με τον συμπολίτη του – θα έχει, θεωρητικά, ευκολότερο έργο, καθώς φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα (15:00, (Novasports 1). Ο δε πρωτοπόρος Ολυμπιακός περιμένει στον Πειραιά (17:15, Novasports 2) τον ντεφορμέ ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα στο πρόγραμμα της Κυριακής υπάρχει και το παιχνίδι ανάμεσα στον Βόλο και τον Αστέρα Τρίπολης (17,15, Novasports 3), οι οποίοι φιλοδοξούν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, ενώ η «αυλαία» πέφτει το βράδυ της Δευτέρας στο Αγρίνιο (19:30, Novasports 1) με τον Παναιτωλικό να παίζει μία από τις τελευταίες ζαριές για την παραμονή, υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ως γνωστόν το Σάββατο ο Παναθηναϊκός πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί του Ατρομήτου, πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ενώ δεν άρχισε ποτέ το ματς ανάμεσα στη Λαμία και την ΑΕΛ, λόγω του γεγονότος ότι οι «βυσσινί», παρατάχθηκαν στο γήπεδο με επτά παίκτες στην ενδεκάδα τους, τα δελτία των οποίων είχαν ανακληθεί από την Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΠΟ, λόγω της οφειλής των Θεσσαλών προς την Ομοσπονδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου

ΠΑΣ Λαμία 1964 – ΑΕΛ Αναβλήθηκε

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 2-3

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου

15.00 ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης (Novasports 1)

17.15 ΝΠΣ Βόλος – Αστέρας Τρίπολης (Novasports 3)

17.15 Ολυμπιακός – ΟΦΗ (Novasports 2)

19.30 ΑΕΚ – Άρης (Novasports 1)

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου

19.30 Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 1)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης