Η ΑΕΚ ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει στο διάστημα παραμονής της στην Πολωνία. Για τέταρτη διαδοχική χρονιά, οι άνθρωποι της «Ένωσης» επέλεξαν το Κίελτσε, όπου η αποστολή θα βρίσκεται από τις 2 έως τις 16 Ιουλίου.

Εκεί, ο νέος προπονητής, Μιγκέλ Καρντόσο, θα «χτίσει» την ΑΕΚ της περιόδου 2019/2020 και απαραίτητο «υλικό» στη δημιουργία της, αποτελούν τα φιλικά προετοιμασίας που έχουν προγραμματιστεί και είναι τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

7 Ιουλίου vs Γκόρνικ Ζάμπρζε (Πολωνία, α΄ κατηγορία)

12 Ιουλίου vs Τρέντσιν (Σλοβακία, α΄ κατηγορία)

15 Ιουλίου vs Μακάμπι Νετάνια (Ισραήλ, α΄ κατηγορία)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

16 Ιουλίου vs Σταλ Στάλοβα (Πολωνία, γ΄ κατηγορία)

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Pilkarski Stadion του Κιέλτσε, το οποίο θα χρησιμοποιεί η ομάδα και για τις προπονήσεις της.

Το πρώτο ματς θα αρχίσει στις 18:00 ώρα Ελλάδας, ενώ γίνεται προσπάθεια να μετατεθεί για τις 19:00, όπως και τα δύο επόμενα. Το τελευταίο παιχνίδι που έχει προγραμματιστεί ανήμερα της επιστροφής στην Αθήνα και εναντίον ομάδας χαμηλής δυναμικότητας, θα γίνει το πρωί (11:00 ώρα Ελλάδας).

Παράλληλα, οριστικοποιήθηκε ότι η πρώτη προπόνηση της ομάδας υπό τις οδηγίες του Καρντόσο, θα γίνει την Πέμπτη 27 Ιουνίου. Το τριήμερο 26-28 οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικά τεστ και την Τρίτη 2 Ιουλίου αναχωρούν με προορισμό το Κίελτσε.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη επίσημη υποχρέωση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 8 Αυγούστου, στον Γ΄ προκριματικό του Europa League.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης