Την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν θα πραγματοποιήσει το απόγευμα της Πέμπτης η ΑΕΚ.

Κεντρικό πρόσωπο θα είναι φυσικά ο νέος προπονητής της ομάδας, Μιγκέλ Καρντόσο, που θα κάνει σύντομες δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου λίγο πριν τις 18:00, ώρα έναρξης της προπόνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πορτογάλος θα πλαισιώνεται από τους συνεργάτες του, Νούνο Μπαπτίστα (βοηθός προπονητή), Αντόνιο Καλάντο (γυμναστής), Ντανιέλ Κορέια (προπονητής τερματοφυλάκων) και Φρανσίσκο Κόστα (αναλυτής), από τους Έλληνες που παρέμειναν στα Σπάτα, Νίκο Παναγιωτάρα, Χρυσόστομο Μιχαηλίδη, Νίκο Πανουργιά, και από το νέο γυμναστή αποκατάστασης, Βαγγέλη Κουτσογιάννη.

Αύριο και μεθαύριο είναι προγραμματισμένες οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, ενώ το πρόγραμμα μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το προπονητικό κέντρο του Κιέλτσε στην Πολωνία, την Τρίτη το απόγευμα (2/7, 15:40), περιλαμβάνει μία προπόνηση την Παρασκευή, διπλή Σάββατο και Δευτέρα, ρεπό την Κυριακή και τελευταία προπόνηση στα Σπάτα το πρωί της Τρίτης.

Στο Κίελτσε δεν θα ταξιδέψουν οι Γιαννιώτας, Τσόσιτς, με τους οποίους η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, μιας και δεσμεύονται ακόμα με συμβόλαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, παρελθόν θα αποτελέσουν οι Γιαννούτσος, Γιούσης, Βλαχομήτρος, Μπούσης, για τους οποίους η σκέψη είναι να παραχωρηθούν δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Από τους «μικρούς» που συμμετείχαν πέρσι στο πρωτάθλημα της Κ19 και έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο, ο Καρντόσο θα κρατήσει τους γεννηθέντες το 2000 Φοίβο Μπότο, Γιάννη Σαρδέλη (ίσως και κάποιον τρίτο) για την προετοιμασία και τις αποστολές σε αγώνες κυπέλλου.

Δανεικός θα παραχωρηθεί, για ακόμα μία χρονιά, ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, καθώς δεν θα πάρει ούτε φέτος την ευκαιρία να γίνει –έστω- «ρεζέρβα» του Μπακάκη στη δεξιά πτέρυγα.

Ο Ερικ Μοράν δεν θα είναι παρών, καθώς ολοκλήρωσε πρόσφατα τους αγώνες του με τη Μάλαγα, αλλά ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται από τον Καρντόσο.

Επίσης, αύριο θα απουσιάσουν οι Μάνταλος, Μπάρκας που είχαν λίγες ημέρες παραπάνω άδεια λόγω εθνικής και θα ενσωματωθούν στην ομάδα τη Δευτέρα.

Τέλος, ο Μίλος Ντέλετιτς δεν θα βρίσκεται αύριο στα Σπάτα, καθώς απομένουν κάποιες εκκρεμότητες διαδικαστικού χαρακτήρα για να ανακοινωθεί η απόκτησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό θα γίνει όταν θα λήξει και τυπικά το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ, στις 30 Ιουνίου.

Ετσι, αύριο το απόγευμα στα Σπάτα θα βρίσκονται οι εξής παίκτες:

Τερματοφύλακες: Παναγιώτης Τσιντώτας, Γιώργος Αθανασιάδης

Αμυντικοί: Ογκνιεν Βράνιες, Παουλίνιο, Μάριος Οικονόμου, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Στράτος Σβάρνας, Νίκλας Χουλτ, Ελντερ Λόπες, Μιχάλης Μπακάκης

Μέσοι: Τσίκο Ζεράλντες, Νταβίντ Σιμάο, Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, Αντρέ Σιμόες, Νέναντ Κρστίτσιτς, Κώστας Γαλανόπουλος, Χρήστος Αλμπάνης, Φοίβος Μπότος

Επιθετικοί: Βίκτωρ Κλωναρίδης, Μάρκο Λιβάγια, Γιώργος Γιακουμάκης, Γιάννης Σαρδέλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης