Την προσεχή Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, αναμένεται να διεξαχθεί, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες, το ραντεβού των «Big Four» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι ιδιοκτήτες των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού θα συναντηθούν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, παρουσία εκπροσώπων της UEFA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι απεσταλμένοι της FIFA και της UEFA προτίθενται να αφήσουν αρχικά μόνους τους Σαββίδη, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Αλαφούζο, με σκοπό να εκφράσουν τους προβληματισμούς και τις διαφωνίες τους για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και εν συνεχεία θα συμμετάσχουν κι αυτοί στη συζήτηση.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο ένας εξ αυτών εκτιμάται ότι θα είναι ο διευθυντής εθνικών ομοσπονδιών της UEFA Ζόραν Λάκοβιτς, ο οποίος γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάντως, ακόμη δεν έχουν διαρρεύσει αλλά ονόματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται να συμμετάσχει στη συζήτηση ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης