Ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε και χάρισε στην ΑΕΚ τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Μετά το τέλος του ματς ο σκόρερ της Ένωσης μίλησε στην κάμερα της Nova:

«Ίσως και να μας ξύπνησε το γκολ που δεχτήκαμε. Έχουμε δείξει χαρακτήρα και άλλες φορές. Έχουμε ξαναγυρίσει παιχνίδια, όπως και στο προηγούμενο ματς με τον Ολυμπιακό. Όταν το έχεις κάνει ήδη μια φορά, σου περνάει από το μυαλό ότι μπορείς να το ξανακάνεις. Τα δώσαμε όλα, το πιστέψαμε και στην τελευταία φάση του αγώνα πήραμε το παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το τι του είπε ο Μανόλο Χιμένεθ πριν την αλλαγή, απάντησε: «Είχε αποφασίσει να βάλει τον Λόπες. Μόλις μπήκε το γκολ ήταν σαν ψυχρολουσία, δεν μιλούσαμε καθόλου. Ξαφνικά μου είπε να μπω. Δεν μου έδωσε πολλές οδηγίες. Μου είπε να βγω μπροστά και να κάνω αυτό που ξέρω να κάνω».

Για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του, σημείωσε: «Τώρα νιώθω πιο καλά από ποτέ. Δεν επανήλθα γρήγορα, ήταν πολλές οι καταστάσεις που με κράτησαν πίσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που με δικό μου γκολ πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη και δεν μείναμε πίσω στο παιχνίδι του τίτλου».

Για τα ματς με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, ανέφερε: «Θα πάμε για το καλύτερο, να διεκδικήσουμε την πρόκριση και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Έχω μεγάλη πίστη στους συμπαίκτες μου. Θα τα καταφέρουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ότι ο Χιμένεθ ευχαρίστησε το Θεό που τον έβαλε, σχολίασε: «Όντως ήταν σαν επιφοίτηση, είχε άλλο πλάνο στο μυαλό του. Ξαφνικά είπε “Γιακουμάκη σήκω”. Εγώ το πίστευα μέχρι το τελευταίο λεπτό ότι θα μπω. Ένιωθα πολύ καλά από πριν και ευτυχώς δικαιώθηκα. Την κατάλληλη στιγμή ήμουν εκεί και πέτυχα το καλύτερο γκολ της καριέρας μου».

Τέλος ρωτήθηκε για τη στιγμή του γκολ: «Το μόνο που σκέφτηκα είναι ότι η μπάλα δύσκολα θα περνούσε στο δεύτερο δοκάρι, οπότε θα έπρεπε να είμαι στο πρώτο. Ευτυχώς ο Γκάλο είναι πολύ ικανός παίκτης και με βρήκε. Δεν μπορώ να ξέρω αυτή τη στιγμή αν είναι φάουλ, θα πρέπει να το ξαναδώ. Για να είμαι ειλικρινής, όμως, δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή αν είναι φάουλ. Πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη, θα χαρούμε μέχρι αύριο και από αύριο θα κοιτάξουμε το ματς της Τετάρτης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης