«Τραγική εμφάνιση»

«Τραγική εμφάνιση»
Φωνές, «γαλλικά» και πολύ ένταση επικράτησε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον Αγροτικό Αστέρα στο «Καυτανζόγλειο», σε παιχνίδι για το Κύπελλο της Γ΄ Εθνικής. Έπειτα από ένα τέταρτο, στο οποίο μέσα στα αποδυτήρια βρέθηκαν και οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Νίκος Λυμπερόπουλος και Βασίλης Δημητριάδης, ο Δέλλας δήλωσε:

«Και να κερδίζαμε τα ίδια θα έλεγα, κάναμε μια τραγική εμφάνιση, αν μπορούσα να αλλάξω την ομάδα όλη θα την άλλαζα. Ψάχνω να βρω έστω και έναν που να έκανε ό,τι είπαμε. Είχα προειδοποιήσει όλη την βδομάδα για την επικινδυνότητα του παιχνιδιού και αυτό φάνηκε στο αποτέλεσμα, ότι δεν εισακούστηκα. Την στιγμή αυτή αισθάνομαι ντροπή όπως όλος ο κόσμος της ΑΕΚ. Θα πρέπει οι πάντες να αναλογιστούν τη φανέλα που φοράνε».

Σε ερώτηση αν πρέπει να υπάρξουν αλλαγές, είπε: «Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος, θα παρθούν οι αποφάσεις που πρέπει σε μια χρονιά που ξεκίνησε το καλοκαίρι για να τελειώσει το καλοκαίρι. Σήμερα το ματς δεν πήγε καλά, υπάρχουν και αυτές οι μέρες στο ποδόσφαιρο. θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Και σε αυτή την ομάδα θα πρέπει να παραμείνει όποιος αξίζει να είναι σε αυτήν.

»Θα πρέπει να συνεχίσουμε, το Κύπελλο ήταν ένας στόχος, ωστόσο ο βασικός στόχος της χρονιάς είναι να βγάλουμε την ομάδα από την κατηγορία. Και να κατακτούσαμε το Κύπελλο, δεν θα κερδίζαμε κάτι, πάλι ο στόχος θα ήταν η άνοδος».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013, 18:49