O Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι εκπροσώπησε τους παίκτες της ΑΕΚ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα με τον Άγιαξ, που θα διεξαχθεί την Τρίτη (19.55) στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική των ομιλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ουκρανός αμυντικός ανέφερε αρχικά: «Κάθε καινούριο παιχνίδι είναι μια άλλη ιστορία. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, μόνο στο επόμενο ματς μπορείς να τα βελτιώσεις. Δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση, αλλά είναι μία διαφορετική διοργάνωση. Μια επιτυχία μπορεί αφενός να μας επιτρέψει να ελπίζουμε στην πρόκριση, αφετέρου να μας βοηθήσει και στην Ελλάδα».

Εν συνεχεία ο Τσιγκρίνσκι επισήμανε: «Παρουσιάζουμε βελτίωση από αγώνα σε αγώνα. Όμως έχουμε ένα καλό διάστημα κι ένα κακό διάστημα. Το θέμα είναι πώς θα το διαχειριστούμε. Πάντως δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο εναντίον των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο στο Champions League, ένα λάθος μπορεί να κοστίσει. Κανείς δεν εγγυάται ότι θα κερδίσουμε, αλλά ελπίζω να έχουμε πολύ καλή απόδοση σε μεγαλύτερη διάρκεια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης