Tο ευρωπαϊκό αήττητο σερί του 2017/18 πρέπει να είναι οδηγός της ΑΕΚ και στην εφετινή σεζόν. Ο Παναγιώτης Τσιντώτας σχολίασε την κλήρωση των ομίλων του Europa League μιλώντας στην «Cosmote TV»: «Οδηγός μας για τη φετινή σεζόν θα πρέπει να είναι εκείνη η χρονιά. Όταν υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια η ομάδα αποκτά ρυθμό. «Δένει» πιο εύκολα και καλύτερα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά στο μέλλον», είπε ο πιο σταθερός παίκτης της Ένωσης στους πρώτους αγώνες της σεζόν και πρόσθεσε:

«Είναι σημαντικό ότι επιστρέψαμε στους ομίλους της Ευρώπης, έπειτα από μία σεζόν απουσίας. Όσον αφορά τις ομάδες, σίγουρα θα παίξει καθοριστικό ρόλο και η σειρά των αγώνων. Υπάρχει όντως η Ζόρια που θεωρείται “αδύναμη”, αλλά δεν μπορείς να υποτιμήσεις καμία ομάδα. Η Λέστερ είναι ομάδα που παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Μιλάμε για ευρωπαϊκά ματς και θα υπάρχει πίεση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με την σπουδαία πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ, ο «Τσιντώ» είπε: «Το γκολ το δεχθήκαμε σε ένα πολύ κακό σημείο του αγώνα. Στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα. Είπαμε στα αποδυτήρια να μη τα παρατήσουμε και να τα δώσουμε όλα. Έτσι κι έγινε. Ήμασταν καλύτερα, πιέσαμε πιο ψηλά, πετύχαμε τα δυο γκολ και πήραμε την πρόκριση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης