Συγγνώμη ζήτησε ο Ούρος Τσόσιτς για το επεισόδιο που είχε με τον συμπαίκτη του Νίκλας Χουλτ στα τελευταία λεπτά του αγώνα της ΑΕΚ με την Μπάγερν στο Μόναχο.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους στην ΑΕΚ, από τους φίλους μας, όχι μόνο απ’ αυτούς που βρέθηκαν εδώ, αλλά και απ’ όσους είδαν το περιστατικό από την τηλεόραση. Είπαμε κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να ειπωθούν και αντέδρασα με ηλίθιο τρόπο. Συζητήσαμε, τα βρήκαμε, είμαστε φίλοι ποτέ δεν είχαμε το παραμικρό πρόβλημα, κάθε μέρα γελάμε και κάνουμε πλάκα. Δεν ήταν καθόλου ωραία εικόνα, το είδα σε βίντεο και μπορώ να σας πω ότι ντρέπομαι. Αμέσως μετά το συζητήσαμε και απολογηθήκαμε ο ένας στον άλλον. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο, ώστε να μη γίνονταν όλα αυτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
»Όλοι στον σύλλογο ξέρουν ότι είμαι ένας τύπος που του αρέσει να κάνει πλάκα, να είναι καλός με όλους τους άλλους, όμως έκανα ό,τι έκανα και οφείλω για ακόμη μία φορά να ζητήσω συγγνώμη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο άσος της «Ένωσης», ο οποίος τράβηξε την κοτσίδα από τα μαλλιά του Χουλτ.

Όσο για τη φάση του πέναλτι, ο Τσόσιτς ήταν κατηγορηματικός τονίζοντας: «Τι να σας πω; Θεωρώ ότι δεν έκανα πέναλτι. Ποδόσφαιρο παίζουμε, δεν μπορώ να τον αγγίξω; Νομίζω ότι το πέναλτι το πήρε ο Λεβαντόφσκι επειδή είναι ένας πολύ καλός και πολύ γνωστός παίκτης. Μέχρι τότε πιστεύαμε ότι μπορούμε να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα από το Μόναχο. Ήμασταν πολύ καλοί, χάσαμε και μία ευκαιρία με τον Λαμπρόπουλο και γενικά νομίζω ότι το τέλος του αγώνα μάς βρίσκει με το κεφάλι ψηλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης