Την έμπρακτη μεταμέλειά του για τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε το γκολ του Αραούχο, απευθύνοντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς τους οπαδούς του Άρη, έδειξε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του και, παράλληλα, εξέφρασε τον σεβασμό του στη μνήμη του 19χρονου Άλκη.

«Η αντίδρασή μου πάνω στην ένταση της στιγμής του πανηγυρισμού της ισοφάρισης απογοήτευσε, στεναχώρησε και πίκρανε εμένα περισσότερο από τον οποιοδήποτε. Δεν αναζητώ την παραμικρή δικαιολογία. Δεν έχω την παραμικρή δικαιολογία. Δεν θα σταθώ καν στις προσβολές στο πρόσωπό μου και σε μέλη της οικογένειάς μου σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα με τόσο δυνατούς συμβολισμούς. Και μόνο λόγω της εμπειρίας μου στα ελληνικά γήπεδα όφειλα να ελέγχω τον εαυτό μου και ορθώς δέχομαι τη σκληρή κριτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μόνο που ζητάω, ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, είναι κάποια στιγμή να σταματήσουμε να ανεχόμαστε συμπεριφορές που υποδαυλίζουν το μίσος και βγάζουν τον χειρότερο εαυτό μας. Με πρώτον εμένα! Εκφράζω τη συγγνώμη μου μαζί με τον σεβασμό μου στη μνήμη του 19χρονου Άλκη» ανέφερε ο 34χρονος αμυντικός της ΑΕΚ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης