«Βγήκαμε πλέον στο φως»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015, 22:08
«Βγήκαμε πλέον στο φως»
Η ΑΕΚ κατάφερε να κλειδώσει την επιστροφή της στην Super League μετά από ένα παιχνίδι που συνοδεύτηκε με νίκη επί του Ηρακλή με 1-0. Μετά την αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε:

«Σήμερα τελείωσε και μαθηματικά αυτό που δύο χρόνια λέω ότι ήμασταν σε ένα μαύρο τούνελ. Βγήκαμε πλέον στο φως. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά όχι μόνο για σήμερα. Η άνοδος ήρθε με μεγάλη δουλειά από όλους όσους είναι μέσα και γύρω απ’ την ομάδα, τον κόσμο που μας στήριζε συνέχεια. Είμαι σίγουρος πως η ΑΕΚ που χτίζεται εδώ και 2 χρόνια δεν θα έχει σχέση με την ΑΕΚ του παρελθόντος. Ήταν δύο επίπονα χρόνια αλλά με την δουλειά και την υπομονή καταφέρνεις πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που με στήριξε σε αυτή την προσπάθεια σε καλές και κακές στιγμές. Δεν προσπάθησα ποτέ να την εκμεταλλευτώ, ίσα-ίσα με γέμισε με ευθύνη. Όπως και τα παιδιά που προσπάθησαν να φέρουν την ομάδα εκεί που ανήκει».

Για το ματς ανέφερε: «Μένουν άλλα τέσσερα ματς η άνοδος κλείδωσε όμως έχουμε και άλλα πράγματα να πετύχουμε. Την 1η θέση την καλύτερη άμυνα, την καλύτερη επίθεση, τον πρώτο σκόρερ... αυτό αξίζει στην ΑΕΚ. Το παιχνίδι κρίθηκε στο γκολ. Δημιουργήσαμε και κάποιες άλλες ευκαιρίες το σημαντικό ήταν να κερδίσουμε για να τελειώνουμε με την άνοδο. Από εδώ και πέρα θα δοθεί χρόνος και σε παιδιά που δεν μπόρεσαν να παίξουν».

Σε ερώτηση για τις φήμες περί αποχώρησής του, ο «Κολοσσός», είπε: «Μπήκαν λόγια στο στόμα μου που δεν είπα ποτέ. Δεν ακούστηκε ποτέ από εμένα η λέξη διαφωνία. Δεν υπάρχει περίπτωση να προδώσω τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Εγώ είμαι εδώ και θα είμαι εδώ όσο με χρειάζεται η ομάδα. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση, οι άνθρωποι που μιλάω που τους κοιτάω στα μάτια δεν είχαν καμία τέτοια αίσθηση που είχαν οι υπόλοιποι. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να σπείρω διχόνοια, όλοι μαζί καταφέραμε να φέρουμε την ομάδα εδώ μαζί με τον κόσμο κι έτσι πιστεύω να συνεχίσουμε».

Για το αν θέλει να μείνει στην ΑΕΚ, απάντησε: «Το να έχεις περάσει και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής καλές στιγμές είναι υγεία. Μια ομάδα που με έχει σεβαστεί και εγώ προσπαθώ να την σεβαστώ για να γίνομαι μαζί της καλύτερος. Λάθη κάνουμε όλοι, αλλά αυτό είναι εμπειρία».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015, 22:10