Μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, απόψε τρεις ελληνικές ομάδες παίρνουν τη σκυτάλη και δίνουν τις δικές τους μάχες στο Europa League.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στις 21:00 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την ΑΪΚ (OTE Sport 1), στις 21:45 (OTE Sport 2) ο ΠΑΣ Γιάννινα δοκιμάζεται από την Άλκμααρ στην Ολλανδία, ενώ στις 22:00 (Novasports 2) η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο «Ζοφρουά Γκισάρ» της Γαλλίας την Σεντ Ετιέν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, για τον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσόνι εκτός από τον Ράσμους Τελάντερ δεν αντιμετωπίζει περισσότερα προβλήματα. Σε ότι αφορά την ενδεκάδα οι «πράσινοι» αναμένεται να παίξουν με τους Στιλ, Μέστο, Χουλτ, Μολέδο, Κουτρουμπή, Λεντέσμα, Ζέκα, Λουντ, Γουακάσο ή Βιγιαφάνιες, Μπεργκ και Ιμπάρμπο.

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς ο ΠΑΣ αναμένεται να έχει δύσκολο έργο. Ο Γιάννης Πετράκης θα παρατάξει σχήμα 3-5-2 και θα επιλέξει για στην ενδεκάδα τους Πασχαλάκη, Μιχαήλ, Τζημόπουλο, Μπέριο, Καρανίκα, Ναδάλες, Λίλα, Κοζορώνη, Ακόστα, Κούτρη και Γιάκο.

Τέλος, η ΑΕΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από πέντε σεζόν. Ο Τιμούρ Κετσάγια θα παρατάξει την Ένωση με 4-2-3-1. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να μπουν οι Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ Βίλα, Σιμόες, Γιόχανσον, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Μάνταλος και Πέκχαρτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης