Βράνιες: «Κάποια στιγμή θα επιστρέψω στην ΑΕΚ»

Βράνιες: «Κάποια στιγμή θα επιστρέψω στην ΑΕΚ»
Σε αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η παρουσίαση του βιβλίου «Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου», του δημοσιογράφου Νίκου Αγγελίδη.

Σ' αυτήν είχε προσκληθεί κι έδωσε το παρών ο Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος πρόλαβε να αγαπηθεί όσο λίγοι στο διάστημα της 18μηνης παρουσίας του στην ΑΕΚ.

Ο 29χρονος Βόσνιος στόπερ, που ανήκει πλέον στην Άντερλεχτ, σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ αποκάλυψε ότι «η ΑΕΚ... είναι σαν την πρώτη κοπέλα, αυτήν δηλαδή που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ. Έτσι και εγώ έχω την ΑΕΚ στην καρδιά μου, την αγάπησα αυτή και τους οπαδούς της, και δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ. Θέλω να γυρίσω στην ΑΕΚ και θα γυρίσω. Δεν ξέρω αυτό εάν θα είναι άμεσα ή μετά από τρία χρόνια, αλλά κάποια στιγμή θα επιστρέψω στην ΑΕΚ».

Επίσης, αναφορικά με τις αναμετρήσεις της Βοσνίας με την Ελλάδα για τους προκριματικούς του Euro 2020, ο «Όγκι» τόνισε: «Είναι μία δύσκολη κλήρωση και για τις δύο ομάδες, καθώς είναι και οι δύο ιδιαίτερα ισχυρές. Ωστόσο, θέλω πάντως να περάσει η Βοσνία, γιατί είναι η χώρα μου και η Εθνική μου ομάδα. Θα ήταν, όμως, καλύτερο να περάσουν και οι δύο».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018, 10:58