Ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το 1-1 της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ανέφερε ότι η ομάδα είχε τον έλεγχο, ωστόσο ένα λάθος της κόστισε τη νίκη.

«Ισοπαλία μεν, αλλά κόντρα σε μία καλή ομάδα. Εγώ πιστεύω ότι είχαμε τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε ευκαιρίες, κατοχή, όμως άλλη μία φορά ακόμα ένα λάθος μας κοστίζει βαθμούς. Γνωρίζουμε ποιες είναι οι αδυναμίες μας και το χειρότερο είναι ότι το γνωρίζουν και οι αντίπαλοι. Είτε παίζουμε man to man, είτε ζώνη, είτε συνδυασμό αυτών φαίνεται σαν να μην έχει δουλευτεί. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε», είπε ο Χιμένεθ και ρωτήθηκε αν έβαλε η ίδια η ΑΕΚ εμπόδια στον εαυτό της: «Συνέβη το ίδιο και με την ΑΕΛ και με τον Αστέρα Τρίπολης. Προσπαθούμε να παίξουμε καλά και να δημιουργήσουμε. Είμαστε πολύ αθώοι, πρέπει να εμπλεκόμαστε πιο πολύ στις φάσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το τι κρατάει από την εμφάνιση της ομάδας του, σημείωσε: «Μένω στους δύο βαθμούς που χάσαμε και στα λάθη που κάναμε, τα οποία θα τα διορθώσουμε. Θα τα καταφέρουμε».

Στην ερώτηση τι συζήτησε με τον Λάζλο Μπόλονι μετά το τέλος του αγώνα, σημείωσε: «Συζητούσαμε ότι είναι δύσκολο το πρόγραμμα αλλά και το να αντικαταστήσεις τους τραυματίες ποδοσφαιριστές. Πρέπει να συνεχίσω να προστατεύω τους παίκτες μου. Πραγματικά, πλέον, φοβάμαι να τους βάζω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης