Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τις νίκες παρέμεινε η ΑΕΚ, καθώς, μετά την ήττα στην έδρα του Άρη, κόλλησε στο 0-0 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός της «Ένωσης», Μανόλο Χιμένεθ μετά το ματς με το «τριφύλλι» δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «οι παίκτες μου δίνουν ό,τι έχουν, αλλά δεν έχουν πολλά να δώσουν» επισημαίνοντας παράλληλα ότι όλοι στην ομάδα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την κατάκτηση του Κυπέλλου και της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός στην κάμερα της NOVA:

– Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να δούμε την αλήθεια για το τι συμβαίνει. Οι παίκτες δίνουν ό,τι έχουν, αλλά δεν έχουν πολλά να δώσουν. Πιέζουμε τον Τσιγκρίνσκι για να παίξει κι αυτός τραυματίζεται, ο Μπακάκης πιέζει τον εαυτό του για να μπει στους αγώνες και παίζει σε άλλη θέση, ενώ το ίδιο κάνει και ο Μπογέ.

– Για τους εναπομείναντες στόχους της ΑΕΚ: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε ενωμένοι και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να καταφέρουμε να τερματίσουμε στην 3η θέση και να κυνηγήσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου. Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης