Tη χαρά του για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, στις καθιερωμένες δηλώσεις στην NOVA, εν όψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μάλιστα ο Ανδαλουσιανός προπονητής υποστήριξε πως το φετινό επίτευγμα της ομάδας του είναι μεγαλύτερο και από την κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος, αναλογικά με τη σεζόν που έχει κάνει η ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Ήταν πολύ σημαντική γιατί βρισκόμασταν στα όρια των δυνάμεών μας. Με εξέπληξαν θετικά με την εικόνα τους στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την έξοδο στην Ευρώπη: «Μπορεί κάποιοι να σκέφτονται πως η ΑΕΚ απλά πέτυχε το ελάχιστο που μπορούσε αυτή τη σεζόν. Βρίσκομαι πέντε μήνες στην ομάδα και μπορώ να εγγυηθώ πως το φετινό ήταν το μεγαλύτερο κατόρθωμα που έχω κάνει με την ΑΕΚ, ακόμα και από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και των τελικών που έχουμε βρεθεί. Αυτό που καταφέραμε είναι όπως όταν ανάβει η ρεζέρβα στο αυτοκίνητο και ξέρεις ότι έχεις 2-3 χλμ. πριν ξεμείνεις. Είμαι περήφανος για ό,τι κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές λόγω της χρονιάς που είχαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις πολλές ευκαιρίες που είχε η ΑΕΚ να «κλειδώσει» τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Ανησυχούσα γιατί σκεφτόμουν ότι μπορεί να μας συμβεί κάτι παρόμοιο με άλλα παιχνίδια και να τιμωρηθούμε με το παραμικρό λάθος».

Για τους παίκτες που θα ξεκουράσει στα τελευταία ματς: «Θέλουμε να βγούμε τρίτοι, μας υποχρεώνει η ιστορία της ΑΕΚ. Δεν είμαστε ακόμα σε διακοπές, ούτε πρόκειται να το επιτρέψω. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό αποφάσισα εγώ ποιοι θα παίξουν, για το ματς με τον Αστέρα θα αποφασίσουν οι ίδιοι οι παίκτες». 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης