Χιμένεθ: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έβαζε το χέρι στη ζώνη και δεν ξέραμε τον λόγο»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018, 00:54
Χιμένεθ: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έβαζε το χέρι στη ζώνη και δεν ξέραμε τον λόγο»
Δηλώσεις στην ισπανική «AS» για όλα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, που δεν τελείωσε ποτέ, έκανε ο τεχνικός της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε για τον Ιβάν Σαββίδη ότι «…ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έβαζε το χέρι στη ζώνη και δεν ξέραμε τον λόγο».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει σε αυτό το γήπεδο και δεν είναι το φυσιολογικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο από τότε που είμαι στην Ελλάδα. Και τις δύο φορές στο ίδιο γήπεδο, σε αυτό του ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ πέρασε μπροστά μου και δεν ξέραμε ότι έφερε πιστόλι. Έβαζε συνέχεια το χέρι στη ζώνη και δεν ξέραμε το λόγο. Αυτό που τελικά φάνηκε, ήταν πως επρόκειτο για ένα πιστόλι, αλλά από εκεί μέχρι να το τραβήξει δεν είναι τόσο τρελός.

Ο πρόεδρος μας, μας είπε να μην βγούμε στο γήπεδο υπό αυτές τις συνθήκες. Αυτό που μου μοιάζει απίστευτο, είναι να συγχωρήσουν τις ποινές στον ΠΑΟΚ.

Μου μοιάζει θλιβερό ένα πρόεδρος να πηγαίνει στο κέντρο του γηπέδου για να επικρίνει το διαιτητή και τον αντίπαλο πάγκο. Εξεπλάγην, δεν το καταλαβαίνω. Ίσως να συμβαίνει σε μια ταινία του Κλιντ Ίστγουντ.
Ο πρόεδρος απείλησε το διαιτητή μπροστά μου κι επίσης τον τεχνικό διευθυντή. Σύμφωνα με τον μεταφραστή είπε: "Τελείωσες ως διαιτητής".

Δεν έχουμε υποφέρει κάποια επίθεση, ούτε από τους οπαδούς, ούτε από κάπου αλλού. Η πλειονότητα των Ελλήνων είναι φυσιολογικοί».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018, 00:58