Το εγκώμιο του Πέτρου Μάνταλου έπλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ με αφορμή τη συμφωνία του διεθνούς άσου με τη διοίκηση της ΑΕΚ για την ανανέωση της συνεργασίας τους, τονίζοντας ότι όταν η μπάλα «καίει» ο αρχηγός της ομάδΑς την θέλει στα πόδια του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός στη NOVA με αφορμή το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα πλέι οφ: «Πήραμε την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου και αν δεν είχαμε τόσα προβλήματα θα μπορούσαμε να είμαστε δεύτεροι. Στα πλέι οφ θα έχουμε πιθανότητες μόνο αν παίξουμε στο 120%».

Για την εικόνα της Ένωσης στο ματς με τον Βόλο: «Οι παίκτες μου σε κάθε ματς προσπαθούν να δώσουν όλα όσα έχουν. Σε κάποια βγαίνουν και σε κάποια όχι. Έχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια και πολύ άσχημα, αλλά βγήκαμε τρίτοι. Γνωρίζουμε τα ελαττώματά μας και θα λυθεί με πολλή δουλειά και ποιότητα».

Για το παιχνίδι στην Τούμπα: «Τα μεγάλα παιχνίδια πάντα καθορίζονται από μικρές λεπτομέρειες και εμείς είχαμε κάνει λάθη σε λεπτομέρειες στο τελευταίο ματς. Κάποια παιχνίδια μπορεί να τα κερδίσουν κάποιοι καλοί παίκτες, αλλά ένα πρωτάθλημα το κατακτά μια καλή ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Μάνταλου: «Χαίρομαι πολύ για τον Πέτρο γιατί το αξίζει, όπως χαίρομαι γιατί σε κάποια πράγματα η άποψή μου μετράει. Για να κερδίσεις τίτλους χρειάζεσαι πολλούς τύπους ποιότητας. Ο Πέτρος είναι ένας παίκτης που με τη μπάλα έχει πολλή τεχνική και όταν η μπάλα καίει για τους περισσότερους παίκτες, ο Μάνταλος είναι αυτός που τη ζητάει και θέλει να την έχει. Για να κερδίσουμε τίτλους θα πρέπει να παραμείνουν στην ΑΕΚ πολλοί από τους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα. Πρέπει όμως να έρθουν και παίκτες που λείπουν από την ομάδα. Ξέρω πως κύριος Μελισσανίδης βρίσκεται σ’ αυτόν τον δρόμο και θα το κάνει».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης