Με τις δύο, δεδομένες, απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο Περιστέρι (Κυριακή 5/2, 17:30) κόντρα στον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τους Μίλαν Μοχαμάντι και Πάολο Φερνάντες, οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους και, πιθανότατα, να είναι έτοιμοι για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον Λεβαδειακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μένει να φανεί εάν ο Αργεντινός τεχνικός θα πάει με την… πεπατημένη ή αν θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα των τελευταίων αγώνων. Σε μία τέτοια περίπτωση, ένας εκ των Νταμιάν Σιμάνσκι και Γενς Γιόνσον πιθανότατα μείνει εκτός για να ξεκινήσει ο Μίγιατ Γκατσίνοβιτς ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον Νίκλας Ελίασον αντί του Νορντίν Αμραμπατ.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Αλμέιδα είναι οι εξής: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Αμραμπατ, Λιβάι, Φαν Βέερτ, Τζούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης