Πανέτοιμη για το πρώτο ματς ομίλων του Champions League έπειτα από 12 χρόνια μπροστά στον κόσμο της είναι η ΑΕΚ.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης απέκλεισε από την αποστολή για το αυριανό ματς (22.00) με την Μπενφίκα τον Άλεφ, καθώς, παρά το γεγονός ότι ο μέσος της «Ένωσης» προπονήθηκε κανονικά τις δύο τελευταίες ημέρες, κρίθηκε ανέτοιμος αγωνιστικά από τον Εβρίτη τεχνικό.

Παράλληλα από την αναμέτρηση με τους «αετούς» της Λισαβόνας θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Λιβάγια, ο τραυματίας (και τιμωρημένος) Λόπες και ο ανέτοιμος Μπογέ, ο οποίος μετέχει πλέον στο κανονικό πρόγραμμα αλλά χρειάζεται ακόμα χρόνο.
Εκτός επίσης έμειναν και οι Αϊντάρεβιτς, Γιούσης με αποτέλεσμα για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν η αποστολή να είναι και η 18άδα που θα δηλωθεί στο φύλλο αγώνα.
Συγκεκριμένα την «κιτρινόμαυρη» αποστολή απαρτίζουν οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιακουμάκης, Κλωναρίδης, Πόνσε
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Ελντερ Λόπες

Το… κακό σενάριο δυστυχώς επιβεβαιώθηκε στην περίπτωση του Ελντερ Λόπες. Ο Πορτογάλος φούλμπακ που τραυματίστηκε στο ματς με τον ΟΦΗ, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση περί ρήξης πρόσθιου χιαστού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αύριο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ, κ. Λάκη Νικολάου, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης