Προβλήματα της τελευταίας στιγμής προέκυψαν στην ΑΕΚ, ενόψει της αυριανής (11/1, 19:30) αναμέτρησης με τη Λαμία για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Ο Τσιγκρίνσκι και ο Μιτάι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις στον προσαγωγό και το γαστροκνήμιο αντίστοιχα και έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο Λιβάι Γκαρσία για προληπτικούς λόγους, μετά τον μικροτραυματισμό του στο ματς με τον Παναιτωλικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δίπλα σε αυτούς, στο απουσιολόγιο του Μανόλο Χιμένεθ υπάρχει και το όνομα του Σιμάνσκι, που επιστρέφει σιγά-σιγά μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, ενώ εκτός πλάνων έμεινε και ο Χνιντ που δεν υπολογίζεται.

Την αποστολή της Ένωσης για τη Λαμία απαρτίζουν οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσεάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Ραντόνια, Κρίστισιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σακχόφ, Σαρδέλης, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Μαχαίρας.

Περί Σωκράτη ο λόγος…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο υπήρξε όντως μία επαφή του Παναγιώτη Κονέ με τον έμπειρο αμυντικό της Άρσεναλ, ο οποίος δεν υπολογίζεται στους Λονδρέζους.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» έχει πολύ καλή σχέση με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, ο οποίος ως γνωστόν αγωνιζόταν στην Ένωση πριν αρχίσει τη σπουδαία καριέρα του στην Ευρώπη.

Πάντως μέχρι στιγμής ο Κονέ δεν έχει μεταφέρει κάποια συγκεκριμένη πρόταση συνεργασίας στον 32χρονο στόπερ, ούτε έγινε μεταξύ τους κάποια συζήτηση για συμβόλαια.

Βέβαια ο τεχνικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Παπασταθόπουλο, ο οποίος δεν έχει αποφασίσει για το αν και πότε θέλει να επαναπατριστεί.

Φυσικά η ΑΕΚ θα ήθελε να μπει στην «Αγια-Σοφιά» με τον Παπασταθόπουλο να είναι ένας εκ των αρχηγών της, ενώ θα ήθελε να τον αξιοποιήσει στο κλαμπ και μετά το τέλος της καριέρας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο παίκτης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και του Ολυμπιακού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης