Χωρίς Τσούμπερ η αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022, 16:15
Χωρίς Τσούμπερ η αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία

O Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ, η οποία θα ταξιδέψει αύριο στην Ολλανδία για τη μίνι προετοιμασία, λόγω της διακοπής των αγώνων για το Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Αργεντινός τεχνικός πήρε μαζί του τους Αμραμπατ και Ελίασον που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, τον Πάολο Φερνάντες, που θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας τον Ιανουάριο, αλλά και αρκετούς ποδοσφαιριστές της δεύτερης ομάδας.

Ο Τσούμπερ έμεινε εκτός αποστολής, καθώς προτιμήθηκε να μείνει στην Ελλάδα καθώς λόγω της φύσης της προετοιμασίας του μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του. Να σημειωθεί επίσης ότι οι Έλληνες διεθνείς, οι Αθανασιάδης, Ρότα, Τζαβέλλας και Μάνταλος, θα ενσωματωθούν στην αποστολή στις 29 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για την Ολλανδία: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μουκουντί, Ρότα, Παρράς, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ντάικο, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Φράνσον, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Αμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης και Μαχαίρας.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022, 16:18