Βελτιωμένη σε σχέση με την πρεμιέρα παρουσιάστηκε η ΑΕΚ στη 2η αγωνιστική του Youth League, ωστόσο δεν μπόρεσε να αποφύγει τη δεύτερη της ήττα στη διοργάνωση.
Πιο συγκεκριμένα η ομάδα Νέων του συλλόγου ηττήθηκε την Τρίτη με 3-1 από την Μπενφίκα στο γήπεδο της Ριζούπολης στο πλαίσιο του 5ου ομίλου της διοργάνωσης, παρουσιάζοντας όμως σαφώς καλύτερο πρόσωπο σε σύγκριση με τον αγώνα του Άμστερνταμ, όπου συνετρίβη με 6-0 από τον Άγιαξ.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, όταν η Μπενφίκα ήταν καταιγιστική πετυχαίνοντας τρία γκολ με τους Νούνο Σάντος (8′, 31”) και Εμπολό (38′), ο οποίος μάλιστα είχε και δύο διαδοχικά δοκάρια στο 15′.
Η ΑΕΚ μείωσε σε 2-1 με τον Φοίβο Μπότο στο 27′, ο οποίος πέτυχε και το πρώτο γκολ στην ιστορία της ομάδας του στο Youth League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
ΑΕΚ (Γιώργος Σίμος): Τάφας, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης (84′ Αρβανίτης), Μπούσης, Ποζατζίδης, Τάμπας, Μπογκντάνι (85′ Πατρινός), Γιούσης, Μπότος (71′ Τσέλιος), Μαχαίρας (65′ Μάρκου), Χριστόπουλος.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ρενάτο Μανουέλ Άλβες Πάιβα): Σέλτον, Ταβάρες, Πέδρο Άλβαρο, Λουρέιρο (70′ Ραϊμούντο Νόμπρεγα), Βαρέλα, Φλορεντίνο (79′ Ροντρίγκο Κονσεϊσάο), Ζοάο Φιλίπε, Ολιβέιρα Ντάντας (70′ Μπάρος Λόπες), Γκονσάλο Ράμος (70′ Μπερνάρντο Σίλβα), Νούνο Σάντος (79′ Ντιόγκο Καπιτάο), Ουμάρο Εμπαλό.


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 5ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

1. Μπενφίκα 6 (6-1)

2. Άγιαξ 4 (8-2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

3. Μπάγερν 1 (2-5)

4. ΑΕΚ 0 (1-9)


Η ΕΠΟΜΕΝΗ (3Η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (23/10)

ΑΕΚ – Μπάγερν

Άγιαξ – Μπενφίκα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης