Τα τουρκικά ΜΜΕ αποθεώνουν τον αρχηγό της εθνικής Ελλάδας, Τάσο Μπακασέτα ο οποίος μετά από 8 αγώνες στην Superlig, μοιράζεται την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ, μαζί με τον Ιταλό Αντρέα Μπερτολάτσι και τον Σέρβο Αλεξάνταρ Πέσιτς, αμφότεροι της Φατίχ Καραγκιουμριούκ, έχοντας σημειώσει πέντε γκολ.

Ο Έλληνας διεθνής άσος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στην εκτός έδρας νίκη (2-1) επί της Καϊσερίσπορ το Σάββατο (2/10), η οποία διατήρησε την ομάδα της Τραπεζούντας στη δεύτερη θέση, στο -1 από την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε.

Έχει επίσης 3 ασίστ, ενώ «ο Έλληνας σταρ κέρδισε 9 από τους 18 πόντους με τα γκολ που πέτυχε. Ο Μπακασέτας είναι ο παίκτης που περισσότερο από κάθε άλλον κάνει τη διαφορά, όχι μόνο στη Τραμπζονσπόρ, αλλά και στο πρωτάθλημα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η τουρκική ιστοσελίδα «T24», σημειώνοντας ότι επιβεβαιώνει το παρατσούκλι του «ο κλειδαράς», καταφέρνοντας «να ξεκλειδώσει κλειδωμένους αγώνες».

Ο Μπακασέτας, που έπαιξε σε 31 αγώνες στη Τραμπζονσπόρ, συνέβαλε στην συγκομιδή βαθμών 19 φορές (11 γκολ, 8 ασίστ).

Γενικότερα ο 28χρονος Έλληνας διεθνής έπαιξε 80 παιχνίδια από το 2019-2020, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου της Αλάνιασπορ, και επηρέασε το σκορ 40 φορές (28 γκολ, 12 ασίστ). «Ο Μπακασέτας κατατάσσεται στην κορυφή σε αυτόν τον τομέα», υπογραμμίζουν χαρακτηριστικά οι Τούρκοι.