Ανακοίνωση με αποδέκτη τον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ εξέδωσε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, καλώντας τον Άγγλο αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ να αλλάξει τον διαιτητή Καραντώνη απ’ τον αγώνα του Σαββάτου (15/01, 19:30) με τον Άρη στη Ριζούπολη για την 18η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αξιότιμε κ. Κλάτενμπεργκ,

Φαίνεται ότι δεν παρακολουθείτε την “προϊστορία” των διαιτητών που τοποθετούνται στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στον αγώνα Απόλλων-Αρης που θα διεξαχθεί στις 15/01/2022 τοποθετήσατε έναν διαιτητή, τον κ. Καραντώνη, για τον οποίο έχουν ειπωθεί και γραφτεί στο παρελθόν άπειρες ιστορίες. Θεωρούμε δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής θα δυσκολευτεί να αποδώσει δικαιοσύνη, δηλαδή να παίξει 50-50 στον αγώνα. Ο λόγος είναι ακριβώς όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί για τον ίδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να τα αναπαραγάγουμε καθώς δεν θέλουμε να δυσφημήσουμε κανέναν και φυσικά δεν θέλουμε να πληρώσουμε νέα πρόστιμα. Οφείλετε όμως να τον αλλάξετε.

Επειδή όμως δεν θα το κάνετε, σας προσκαλούμε να σας φιλοξενήσουμε στον αγώνα αυτού του Σαββάτου στο γήπεδο της Ριζούπολης για να παρακολουθήσετε από κοντά την απόδοση του. Ίσως έτσι τον αναγκάσετε να αποδώσει 50-50, κάτι που είναι υποχρέωση του, χωρίς να ευνοήσει κάποια ομάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης