Μετά την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, η οποία με χθεσινοβραδινή της ανακοίνωση διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας μάλιστα ότι θα καταθέσει μήνυση «για εσκεμμένη αλλοίωση αποτελέσματος», θέση για τη διαιτησία του Κουτσιαύτη στο εν λόγω ματς πήραν και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κόλπο που είδαμε στη Ριζούπολη ανήμερα των Φώτων

Ήρθε η μέρα των Φώτων για να δούμε ξανά να «σταυρώνουν» τον αγαπημένο μας Απόλλωνα. Φαίνεται πως τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα υπολογίζατε κύριοι. Αφού του βγάλατε την ψυχή για να πάρει την άνοδο, αφού τον αναγκάσατε να μην μπορεί να κάνει ούτε προετοιμασία και μεταγραφές καθώς δεν ήξερε σε ποια κατηγορία θα παίζει, ο Απόλλωνας είναι εδώ. Περνάει τα εμπόδια και γι’ αυτό βάλατε τα μεγάλα μέσα.

Καταλάβαμε ξεκάθαρα πως έχει γίνει πλέον το παιχνίδι. Λογικά θα το έχετε καταλάβει κύριε Κλάτενμπεργκ. Αν όχι, θα σας πούμε εμείς που παίζαμε μπάλα όταν δεν υπήρχε VAR.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον το κόλπο είναι το νέο μας… κοσκινάκι, το VAR. Ο διαιτητής μπορεί να δίνει τα πάντα. Ειδικά από τη στιγμή που γνωρίζει ότι έχει την ασφάλεια του VAR και θα τα πάρει πίσω. Αυτό είναι πλέον το κόλπο. Το VAR έχει όλο το χρόνο να βάλει όπου θέλει τη γραμμή για να δείξει ή να μην δείξει το οφσάιντ, το δει ότι θέλει χέρι ή πόδι για να δώσει ή να μην δώσει πέναλτι, να σταματήσει μέσα η έξω από την περιοχή τη φάση για τον ίδιο λόγο. Το έκανε τρεις φορές στον αγώνα μας με τον Παναθηναϊκό και ο αντίπαλός μας έφυγε νικητής.

Πλέον το VAR συμβάλει και στις καθυστερήσεις του αγώνα. Αυτό είναι το κόλπο, αν δεν το ξέρετε. Τρεις φάσεις, τρεις ανάποδες αποφάσεις, πέντε έως δέκα λεπτά καθυστέρηση σε κάθε φάση, βάλτε και τις αλλαγές, προσθέστε και τις φυσιολογικές καθυστερήσεις και κάπως έτσι το ματς τελείωσε και ο Απόλλωνας έχασε.

Ο Απόλλωνας που δεν έχει κανάλι, που δεν περιμένει γήπεδο γιατί το έφτιαξαν οι πρόσφυγες, που δεν χρωστάει, που δεν ανακατεύεται με την πολιτική. Αυτός ο Απόλλωνας έχασε με αυτό το κόλπο.

ΥΓ.: Περαστικά, στον ποδοσφαιριστή μας Νίκο Ιωαννίδη που λογικά έμαθε μέσα στο ασθενοφόρο ότι για να κερδίσει πέναλτι δεν αρκεί να καταλήξει στο νοσοκομείο. Γι’ αυτό χρειάζεται γνωμάτευση VAR.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΛΑΙΜΆΧΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βασίλης Μαστρακούλης

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γιάννης Γεωργαράς

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης