Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη στο ματς για την 19η αγωνιστική της Super League και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα σε ότι αφορά την ουρά του πρωταθλήματος. Σκόρερ των Αρκάδων ήταν ο Μαρκ Φερνάντεζ που βρήκε δίχτυα στο 19ο και το 58ο λεπτό του ματς.

Το δυνατό ξεκίνημα των Αρκάδων απέφερε μια καλή ευκαιρία στο 15΄, όταν το δυνατό σουτ του Βαλιέντε εκτός περιοχής απέκρουσε δύσκολα ο Χουάντερσον. Τέσσερα λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ. Ο Κώτσιρας έκλεψε μια μπάλα και βρήκε τον Καλτσά, εκείνος σέντραρε από δεξιά και ο Μαρκ Φερνάντεζ με κεφαλιά σημείωσε το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αρκάδες εξακολούθησαν να έχουν τον έλεγχο και απείλησαν εκ νέου στο 36΄ με σουτ του Καλτσά και στο 38΄ με τον Μανιά, που βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα.

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τη δικλείδα ασφαλείας στο 58ο λεπτό, και πάλι με τον Φερνάντεζ. Ο Ισπανός του Αστέρα πήρε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, την έφερε στο δεξί πόδι και πλασάροντας κάτω από τα πόδια του Κοντοέ την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του.

Στο 66΄ ο Ρόλε πλάσαρε από κοντά πάνω στον Χουάντερσον, ενώ οι όποιες ελπίδες του Απόλλωνα να ξαναμπεί στο παιχνίδι εξανεμίστηκαν όταν η «βολίδα» του Οριουέλα σταμάτησε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου, στο 77΄.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης 0-2 (ΕΡΤ)

Γκολ: 19′ Φερνάντεζ, 58′ Φερνάντεζ

Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης 0-1 (19′ Φερνάντεζ)

Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης 0-2 (58′ Φερνάντεζ)

 

Κίτρινες κάρτες: Στάθης – Ορτέγκα

Κόκκινες κάρτες:

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Οριουέλα, Στάθης, Κύργιας, Κοντοές, Γκίνο (51′ Γαρουφαλιάς), Ντ’ Ούρσο (73′ Ρώσση), Ακόστα (55′ Ριβέρο), Μπεντινέλι, Ντεφεντερίκο, Ελ Χέλβε.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κυριακόπουλος (65′ Ρόλε), Πασαλίδης, Ορτέγκα, Βλάχος, Βαλιέντε, Μουνάφο (12′ Ιγκλέσιας), Κώτσιρας, Φερνάντεζ, Καλτσάς (82′ Ματρικάρντι), Μανιάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης