Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Νίκη Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας εξέδωσε την Τρίτη η ΠΑΕ Απόλλωνας Σμύρνης.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» ενημέρωσε πως ισχύουν κανονικά τα διαρκείας, ενώ οι τιμές είναι στα 15 και 20 ευρώ, αλλά και 5 ευρώ για μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες και ανέργους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013 (17:30) για την 1η αγωνιστική της τρίτης φάσης του Κυπέλλου, ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Τιμές εισιτηρίων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θύρα Κανονικό Μειωμένο*
Θύρα 1Α 15 ευρώ 5 ευρώ
Θύρα 1B 15 ευρώ –
Θύρα 2Α 15 ευρώ –
Θύρα Ε (Κεντρική) 20 ευρώ –
Θύρα 6-7 (Φιλοξενουμένων) 15 ευρώ –

* Μειωμένα εισιτήρια διατίθενται σε: Μαθητές, Φοιτητές, Στρατιώτες και Ανέργους

Η είσοδος για μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες και άνεργους (τιμή πώλησης εισιτηρίων: 5 ευρώ) θα γίνεται από τη Θύρα 1. Στη συγκεκριμένη Θύρα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και οι γονείς (με τιμή πώλησης 15 ευρώ) προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα από θέσεις στην προηγούμενη ή επόμενη σειρά καθισμάτων από αυτές των μαθητών αρκεί να ενημερώσουν σχετικά στο εκδοτήριο εισιτηρίων.

Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών θα γίνεται από τη Θύρα 1 και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης, Κ20 και Κ17 από τη Θύρα 2.

Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου.
Όσοι μεμονωμένοι φίλαθλοι της Νίκης Βόλου επιθυμούν θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις Θύρες 6-7 ενώ εκδοτήριο για τους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα λειτουργήσει έξω από την Θύρα 3.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης