Επιστολή διαμαρτυρίας με την οποία εκφράζουν την αντίθεσή τους για την προκήρυξη του Κυπέλλου από την ΕΠΟ εξέδωσαν οι ομάδες που ανέβηκαν φέτος στη Super League.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου Απόλλωνας, Εργοτέλης, Καλλονή και Παναιτωλικός που ανέβηκαν εφέτος στη μεγάλη κατηγορία θα τοποθετηθούν σε κληρωτίδα, προκειμένου να προκύψουν δύο οι οποίες θα τοποθετηθούν μαζί με τις ομάδες της Football League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η επιστολή:
«Προς
Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
Super League
Κοινοποίηση: Γραφείο Εκτελεστικού Γραμματέα
Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδος
Οι ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης, Α.Ε.Λ. Καλλονής και Παναιτωλικός, διαβάζοντας την Προκήρυξη Αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α’ και Β’ Εθνικής κατηγορίας (Super League – Football League) περιόδου 2013 – 14, διαμαρτυρόμαστε για την άνιση μεταχείριση έναντι των υπολοίπων ομάδων της Super League.
Σύμφωνα με το άρθρο 4 της Προκήρυξης οι τέσσερις ομάδες που προβιβάσθηκαν στην πρώτη κατηγορία την τρέχουσα περίοδο, θα τοποθετηθούν σε κληρωτίδα έτσι ώστε να προκύψουν δύο, οι οποίες θα τοποθετηθούν μαζί με τις ομάδες της Β’ Εθνικής κατηγορίας.
Το συγκεκριμένο άρθρο συνιστά άνιση μεταχείριση των ομάδων μας καθώς σε μια διοργάνωση όπως είναι το Κύπελλο Ελλάδος δεν αντιμετωπίζονται ως ομάδες της Super League.
Για την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: Σταμάτης Βελλής
Για την ΠΑΕ Εργοτέλης: Ιωάννης Δασκαλάκης
Για την ΠΑΕ Α.Ε.Λ. Καλλονής: Κώστας Παπαδόπουλος
Για την ΠΑΕ Παναιτωλικός: Φώτης Κωστούλας».
Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης