Ο Απόλλων Σμύρνης προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η «ελαφρά ταξιαρχία» αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τα Τρίκαλα στη θεσσαλική πόλη, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο, και πήρε τον βαθμό που της ήταν… υπεραρκετός, προκειμένου να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι «άνοιξαν» το σκορ στο 55΄ με τον Καπό, ενώ ο Απόλλων ισοφάρισε με τον Ελ Χέλβε στο 61΄.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος είχε ως αποτέλεσμα να μη δημιουργηθούν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο 45λεπτο ανήκε στον Απόλλωνα, όταν ο Γκαρός βρέθηκε στην μικρή περιοχή των Τρικάλων, αλλά ο Ταΐρης τον πρόλαβε πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΑΟΤ ξεκίνησε καλύτερα στο β΄ μέρος, καθώς στο 48΄ ο Βάσιτς απέκρουσε το σουτ του Γκατσολάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Καπός δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά, ενώ στο 50΄ το σουτ του Γκατσολάρι έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η πίεση των Τρικάλων καρποφόρησε στο 55΄, όταν ο Συμελίδης τροφοδότησε τον Καπό μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βάσιτς (1-0).

Η «ελαφρά ταξιαρχία» ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 61΄ με τον Ελ Χέλβε, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την κακή έξοδο του Ταΐρη στη σέντρα του Τσιάρα από τα αριστερά και πέτυχε ένα εύκολο γκολ (1-1). Στον εναπομείναντα χρόνο δεν άλλαξε κάτι και οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου.

Κίτρινες κάρτες:
Τσιάρας, Ρώσση, Πάνος, Κατσαντώνης – Ζοάο Πέδρο, Μπεντινέλι

Τρίκαλα (Θωμάς Γράφας):
Ταΐρης, Πάνος, Νιάρος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γκατσολάρι (67΄ Γιουκαρής), Γκουγκούδης, Τριανταφυλλάκος (88΄ Κατσαντώνης), Συμελίδης, Σταματάκος (70΄ Μακρίδης), Καπός.

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές):
Βάσιτς, Κύργιας, Ρώσση, Βαφέας, Λούκιτς, Γκίνο, Ζοάο Πέδρο (53΄ Μπεντινέλι), Ντ’ Ούρσο, Γκαρός (71΄ Κονέ), Ντεφεντερίκο, Βάρκας (53΄ Ελ Χέλβε).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης