Η Λαμία επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στη Φθιώτιδα, σε παιχνίδι για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Super League. Σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Μπαράλες που σημείωσε και τα δύο γκολ (12’, 24’ πεν.), ενώ για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε προσωρινά ο Ελ Χέλβε (18’).
Η Λαμία κατάφερε να σημειώσει με τον Μπαράλες δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο έναντι ενός του ουραγού Απόλλωνα και να πάρει σαφές προβάδισμα για τη νίκη, αφού άλλωστε είχε στο διάστημα αυτό και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 12΄ οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ χάρη σε όμορφο τέρμα του Αργεντινού φορ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 18΄ με φαλτσαριστό σουτ του Χιλάλ Ελ Χέλβε, αλλά δεν το χάρηκαν για πολύ, αφού ο Μπαράλες στο 24΄ «χτύπησε» για δεύτερη φορά. Σε μαρκάρισμα του Κύργια στον Μπερτόλιο ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Μπαράλες το μετέτρεψε σε γκολ, που ήταν το 6ο του στο εφετινό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, αφού οι δύο ομάδες δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, χωρίς να σκοράρουν. Έτσι, η Λαμία πήρε την 3η συνεχή νίκη της στο πρωτάθλημα κι ελπίζει βάσιμα για τη σωτηρία.

Λαμία-Απόλλων Σμύρνης 2-1 (ΕΡΤ 1)


Γκολ: 12 Μπαράλες (Λαμία), 18′ Ελ Χέλβε (Απόλλων Σμύρνης), 24′ πεν. Μπαράλες (Λαμία)
Λαμία – Απόλλων 1-0 (12′ Μπαράλες)
Λαμία – Απόλλων 1-1 (18′ Ελ Χέλβε)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Λαμία – Απόλλων 2-1 (24′ πεν. Μπαράλες)

Κίτρινες κάρτες: Δημούτσος, Μπουλούλης, Μπαράλες – Κύργιας, Μπεντινέλι

Κόκκινες κάρτες:

Λαμία: Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο (85′ Καμπασόλ), Καραμάνος, Πίτι (61′ Επστάιν), Δημούτσος, Σκόνδρας (46′ Μπουλούλης), Σκαρντοβέλι.

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Οριουέλα, Κύργιας, Βαφέας, Γκίνο (58′ Γαρουφαλιάς), Μπεντινέλι, Ακόστα (70′ Ναζλίδης), Ντεφεντερίκο (46′ Ναδάλες), Στάθης, Ντουρσό, Ελ Χέλβε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης