Στο 0-0 έμειναν Καλλονή και Απόλλωνας στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Super League. Η «ελαφρά ταξιαρχία» αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 13’ λόγω της αποβολής του Δεληζήση.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Απόλλων είχε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι. Στο 3’ ο Ντάλμπεργκ έκανε το σουτ και ο Χογκ μπλόκαρε. Δέκα λεπτά μετά άλλαξε το παιχνίδι, καθώς η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Δεληζήση, ο οποίος χτύπησε εκτός φάσης τον Κεϊτά!

Παρ’ όλα αυτά στο 31’ ο Απόλλων έγινε ξανά απειλητικός. Ο Τσοκάνης δοκίμασε το σουτ με τον Χογκ να διώχνει την μπάλα. Από την άλλη, η πρώτη καλή φάση της Καλλονής καταγράφηκε στο 39′ με τον Μανούσο από κοντά να κάνει το σουτ και τον Τζόρβα να αποκρούει. Στο 42′ ο Γκναμπουγιού δοκίμασε να σκοράρει, όμως ο Τζόρβας ήταν στην σωστή θέση ξανά.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι λίγο έλλειψε να σκοράρουν. Στο 47′ ο Φαρινόλα μπήκε στην περιοχή από δεξιά έκανε και το σουτ με την μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι του Χογκ. Η ΑΕΛΚ απάντησε στο 63′ με το σουτ του Λεοζίνιο να είναι άστοχο, ενώ στο 77′ ο Τζόρβας έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μανούσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δέκα λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης, ο Πετρόπουλος βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Χογκ.

ΑΕΛ Καλλονής (Ματζουράκης):
Χογκ, Χωριανόπουλος (83′ Καλτσάς), Ζακουανί, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Μαρσέλο (71′ Γιορέντε), Κεϊτά, Μανούσος, Λεοζίνιο, Γκναμπουγιού, Περόνε (66′ Καζάκης).

Απόλλων Σμύρνης (Σάντσες):
Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παπαζαχαρίας, Δεληζήσης, Κανακούδης, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Μίνγκας (92′ Καμαρά), Λουσέρο (79′ Τσιλιγκίρης), Φαρινόλα (72′ Πετρόπουλος), Ντάλμπεργκ.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης