Με πρωταγωνιστή τον Άοσμαν (ένα γκολ, μία ασίστ) ο Ιωνικός επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Ριζούπολη.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη άνοιξε το σκορ μόλις στο 14΄ με τον Ντάουντα από ασίστ του Παμλίδη. Οι Νικαιώτες δεν το έβαλαν κάτω και στο 35΄ έφεραν το ματς στα ίσια με τον Αλμπέρτο Μπουένο, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 67΄ με τον Ιωαννίδη, ωστόσο, λίγο πριν από το φινάλε του ματς η ομάδα του Δημήτρη Σπανού κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα άλλες δύο φορές.

Την πρώτη με τον Άοσμαν στο 81΄ και πέντε λεπτά μετά έπειτα από κόρνερ που εκτέλεσε ο τελευταίος, ο Βαφέας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι ενδεκάδες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Πετράκης): Κότσαρης (60’ Κυρίτσης), Μπαξεβανίδης (80’ Γκούφας), Βιτλής (65’ Ντεντάκης), Ραΐλι (80’ Δούμας), Λισγάρας (46’ Ντόμινγκες), Φατιόν (85’ Μουστάκας), Κάστρο (46’ Σλίβκα), Κραγιόπουλος (65’ Ρώσση), Παπαγεωργίου (46’ Γιαννάκη), Παμλίδης (65’ Ιωαννίδης), Ντάουντα (46’ Τσιλούλης).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Σάντσεζ, Λουάν, Μύγας, Βαλεριάνος, Ρομαό, Ντάλσιο, Μπουένο, Ματσούκας, Ντελγκάδο, Μάναλης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Μουστάκης, Κιάκος, Μπάσα, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Πογοσιάν, Μπονέτι, Ιατρούδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης