Ο Ντάρεν Άμπροουζ δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τον Απόλλωνα να πραγματοποιήσει τους στόχους του τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Μετά το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδος, ο νέος παίκτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» μίλησε στον ΟΤΕ Sports.

-Ποιές είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις μετά την πρώτη συμμετοχή με τον Απόλλωνα;

«Νιώθω ικανοποιημένος που κατάφερα να αγωνιστώ μετά από καιρό. Υπάρχει απογοήτευση μετά την ήττα, όμως ο αρχικός στόχος ήταν η πρόκριση και αυτό το καταφέραμε. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ και ανυπομονώ για αυτές τις αναμετρήσεις. Τώρα ακολουθεί ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης και ανυπομονώ γιατί θα είναι η πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση μου».

-Πόσο εύκολη ήταν η απόφαση να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Ελλάδα;

«Ήταν εύκολη απόφαση, στην Αγγλία δυστυχώς δεν αγωνιζόμουν και ο τεχνικός του Απόλλωνα, Λόρι Σάντσεζ, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας τον κ. Βελλή μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν στην ομάδα. Ελπίζω μέχρι το τέλος της σεζόν να βοηθήσω τον Απόλλωνα να παραμείνει στην κατηγορία».

-Θεωρείς ότι η παρουσία σου στον Απόλλωνα θα σε βοηθήσει να επιστρέψεις στην Πρέμιερ Λιγκ θέλεις να παραμείνεις στην ομάδα;

«Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω τον Απόλλωνα μέχρι το τέλος της σεζόν να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, με έξυπνους παίκτες και ελπίζω να τους βοηθήσω όσο μπορώ. Νιώθω πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή που ήρθα, σε λίγο καιρό θα είναι εδώ η οικογένεια μου και όταν τελειώσει η σεζόν θα ξαναμιλήσω με τον Απόλλωνα να δω τι θα γίνει. Μπορεί το μέλλον μου να είναι στον Απόλλωνα ή στην Αγγλία, κανείς δεν ξέρει…».

-Είσαι αρκετά ενημερωμένος για τον Απόλλωνα και το πρωτάθλημα…

«Έκανα την έρευνα μου πριν έρθω, υπάρχουν δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Χαίρομαι που θα αντιμετωπίσω αυτές τις ομάδες και θα δοκιμάσω τις δυνάμεις μου κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους».

-Γνωρίζεις το αγγλικό πρωτάθλημα. Η άποψη σου για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

«Είπα και πριν ότι ο Ολυμπιακός είναι μια από τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Η Γιουνάιτεντ από την άλλη είναι σε μια δύσκολη περίοδο, δεν έχει σταθερή απόδοση και πιστεύω ότι αυτοί οι δύο αγώνες έχουν αρκετό ενδιαφέρον και θα τους παρακολουθήσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης