Με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια για διάστημα ενός μηνός και πρόστιμο 5.000 ευρώ, τιμωρήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League.
Η ποινή αφορά τη συμπεριφορά του στον αγώνα πρωταθλήματος του περασμένου Σαββάτου (19/1) με τον Λεβαδειακό, ενώ ισόποσο πρόστιμο επιβλήθηκε και στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε επίσης πρόστιμα σε τέσσερις ΠΑΕ. Πιο συγκεκριμένα, 15.850 ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον αγώνα με τη Λαμία, 15.000 ευρώ στην ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, 5.750 ευρώ στην Ξάνθη για το ματς με τον Ατρόμητο και 5.000 ευρώ στον ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.
Η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά την ΠΑΕ ΟΦΗ και τον -πρώην πλέον- προπονητή της ομάδας, Νίκο Παπαδόπουλο, αναβλήθηκε για την προσεχή Τρίτη (29/1).

Τέλος, εκδικάστηκε στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο και η πειθαρχική δίωξη που είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά του ΠΑΣ Γιάννινα για ληξιπρόθεσμες οφειλές. Η ηπειρωτική ΠΑΕ προσκόμισε τις αποδείξεις εξόφλησης της οφειλής και απαλλάχθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης