Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Βόλος επικράτησε την Κυριακή με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την 23η αγωνιστική της Super League και εδραιώθηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Στο 33′ ο Μπαρτόλο ανατράπηκε μέσα στην περιοχή απ’ τον Μπαξεβανίδη και καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Δουβίκας ένα λεπτό αργότερα, ενώ στο 53′ ο Ριένστρα διαμόρφωσε το τελικό σκορ για τους Θεσσαλούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τεράστια ευκαιρία μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Ιωαννίδης έφυγε στην αντεπίθεση, απέφυγε τον τερματοφύλακα Κλέιμαν και πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά ο Μήτογλου πρόλαβε να διώξει τη μπάλα και να σώσει την εστία της ομάδας του.

Ο Βόλος στη συνέχεια ανέβηκε και προσπάθησε να απειλήσει με κάποια σουτ, αλλά και πάλι η «ελαφρά ταξιαρχία» ήταν αυτή που πλησίασε το γκολ στο 28΄, όταν ο Μπεντινέλι αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Τελικά, ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 34΄, με πέναλτι που κέρδισε ο Μπαρτόλο από τον Μπαξεβανίδη και αξιοποίησε ο Τάσος Δουβίκας, σημειώνοντας το ένατο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Θεσσαλοί θα μπορούσαν να αυξήσουν το προβάδισμά τους λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, όμως ο Νίνης δεν βρήκε στόχο με σουτ μέσα από την περιοχή. Τα κατάφεραν όμως στις αρχές του β΄ μέρους, συγκεκριμένα στο 52΄, έχοντας και τη βοήθεια της τύχης, καθώς το σουτ του Ριένστρα κόντραρε και πήρε ύψος, καταλήγοντας στα δίχτυα του Βέρχουλστ.

Ο Απόλλων προσπάθησε να αντιδράσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως ο Κλέιμαν εξουδετέρωσε δύσκολα το φάουλ του Μαρκ Φερνάντεθ στο 64΄ και στο 75΄ ο Ισραηλινός τερματοφύλακας πρόλαβε να διώξει προ του Μουνιέ, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη του Βόλου.

Κίτρινες: Περέα, Μήτογλου – Μπαξεβανίδης, Ντάουντα, Μπεντινέλι

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα, Τσοκάνης, Δουβίκας, Μπαρτόλο (86΄ Σάντσες), Νίνης (65΄ Τέκιο), Μαρτίνες (46΄ Μπαριέντος), Περέα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς (46΄ Ντάουντα), Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης (72΄ Κάλισιρ), Κολ, Ιωαννίδης (60΄ Μαρκ Φερνάντεθ), Μπεντινέλι, Τσιλούλης (72΄ Μουνιέ), Φατιόν (59΄ Λαγός)

 

 

Βόλος-Απόλλων Σμύρνης 2-0

Γκολ: 34′ πεν. Δουβίκας (Βόλος), 53′ Ριένστρα (Βόλος)

Κίτρινες: Περέα (Βόλος), Μπαξεβανίδης (Απόλλων), Μήτογλου (Βόλος), Ντάουντα (Aπόλλων), Μπεντινέλι (Απόλλων)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

Βόλος: Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα, Τσοκάνης, Δουβίκας, Μπαρτόλο, Νίνης (65′ Τέκιο), Μαρτίνες (46′ Μπαριέντος), Περέα

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπρούσιτς (46′ Ντάουντα), Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκεζ, Μπαξεβανίδης (72′ Κάλισιρ), Κολ, Ιωαννίδης (59′ Μαρκ Φερνάντες), Μπεντινέλι, Τσιλούλης (72′ Μουνιέ), Φατιόν (59′ Λαγός)

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης