Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας (4/4) για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Οι παίκτες του Χερμάν Μπούργος χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο ισόπαλο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής μπάλας και τελειώματα φάσεων. Ο Αργεντινός τεχνικός είδε γι’ ακόμη μια ημέρα τον Δημήτρη Μάνο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την, Τρίτη, οι «κίτρινοι» θα έχουν ρεπό και στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Τετάρτη (06/04) το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου». Τότε θα αρχίσει ουσιαστικά και η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο (Κυριακή 10/04, 19:30), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Εν τω μεταξύ, και τυπικά παρελθόν από το ρόστερ του Άρη αποτελεί ο Κώστας Μήτρογλου, καθώς οι δυο πλευρές έφτασαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό για τη λύση της συνεργασίας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης