Με μία προπόνηση, που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (7/11) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση με τη Λαμία (08/11, 20:00 – “Κλεάνθης Βικελίδης”), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Άλαν Πάρντιου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μόουζες Οντουμπάτζο, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς στο Περιστέρι, ωστόσο τέθηκε στη διάθεσή του ο Γιάκουμπ Μπράμπετς. Εκτός έμεινε και ο Σεΐκ Ντουκουρέ που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Ζερβινιό, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμάτσο, Ντιοπ Γκουέι, Νταμπό, Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Σγούρος.

Εν τω μεταξύ, ο Φαμπιάνο Λέισμαν, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.