Στην οικογένεια του Άρη επέστρεψε ο Γιώργος Δεληζήσης. Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός, μετά τη θητεία του την περασμένη σεζόν στη Νίκη Βόλου, κατέληξε σε συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους» για να επανακάμψει στις τάξεις τους, όπου ανήκε την πενταετία 2017-2022, προκειμένου να ολοκληρώσει, τη φετινή περίοδο, την καριέρα του.

Για την απόκτησή του οι Θεσσαλονικείς ανέφεραν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Γιώργος Δεληζήσης επέστρεψε στον Άρη για να κλείσει την καριέρα του. Στο «σπίτι» του. Ήταν η τελευταία του επιθυμία ως ποδοσφαιριστής. Να «κρεμάσει» τη φανέλα του στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο έμπειρος αμυντικός υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο ενός χρόνου και από αύριο τίθεται στη διάθεση του Απόστολου Μάντζιου. Καλώς ήρθες πίσω στο «σπίτι» σου Γιώργο!».

Με την υπογραφή του συμβολαίου του ο Γιώργος Δεληζήσης εκφράστηκε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΠΑΕ στο διαδίκτυο, τονίζοντας:

«Η τελευταία μου επιθυμία σαν ποδοσφαιριστής ήταν να κλείσω την καριέρα μου στον Αρη. Εδώ είναι το σπίτι μου, εδώ είναι η καρδιά μου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μου φτάνει να παίξω έστω για ένα λεπτό ξανά στο Χαριλάου μπροστά στους φιλάθλους μας, να νιώσω αυτό το μοναδικό συναίσθημα. Αυτός ήταν ο λόγος που ήθελα να γυρίσω σαν ποδοσφαιριστής. Να κλείσω εδώ την καριέρα μου. Από τη στιγμή που με ήθελαν ο πρόεδρος και ο προπονητής και ο κόσμος όλα ήταν εύκολα. Ευχαριστώ τόσο τον κ. Καρυπίδη όσο και τον κ. Μάντζιο που μου επιτρέπουν να εκπληρωθεί η τελευταία μου επιθυμία. Νιώθω σαν να μην έφυγα ποτέ.

Μετά το τέλος της σεζόν θα μιλήσω με τον πρόεδρο γιατί θέλω να μείνω στην οικογένεια του Άρη και να βοηθήσω από οποιοδήποτε πόστο μου ζητηθεί. Από ‘κει και πέρα, θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω φέτος την ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου. Νιώθω πολύ καλά, ξέρω καλά την ομάδα και τα αποδυτήρια και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω με κάθε τρόπο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης