Ένα απρόοπτο υπήρξε στο στρατόπεδο του Άρη, ο οποίος προετοιμαζεται για τον σαββατιάτικο αγώνα του με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ των προγραμματισμένων τεστ covid-19 στα οποία υποβλήθηκαν όλα τα μέλη της ομάδας βρέθηκε ένα περιστατικό κορωνοϊού, που αφορά ποδοσφαιριστή της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εν λόγω παίκτης τέθηκε όπως προβλέπεται σε καραντίνα, με τους «κιτρινόμαυρους» να ακολουθούν όλα τα πρωτόκολλα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στην προπόνηση της Πέμπτης ο Άκης Μάντζιος είδε με ικανοποίηση τους Γιάκουμπ Μπράμπετς και Τζέιμς Τζέγκο να τίθενται εκ νέου στη διάθεσή του, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με την εθνική Τσεχίας και Αυστραλίας, αντίστοιχα.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν πρόλαβε την προπόνηση και αύριο θα εκτιμηθεί η κατάστασή του, με τον 27χρονο επιθετικό να έχει ολοκληρώσει κι αυτός τις υποχρεώσεις του με την εθνική Μαυριτανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάντζιος δύσκολα θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φαμπιάνο Λέισμαν, καθώς ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ακολούθησε γι’ ακόμη μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα.

Επιπλέον, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έκανε θεραπεία εξαιτίας ενός προβλήματος που έχει στον αυχένα, το οποίο αποκόμισε στη διάρκεια της παραμονής του με την εθνική ομάδα της Σουηδίας.

Το αν θα τον έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός του Άρη, θα ξεκαθαρίσει κατά τη διάρκεια της αυριανής προπόνησης.

Σίγουρα εκτός είναι ο Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος θα εκτίσει τη μία από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του, έπειτα από την αποβολή του στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Βόλο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης