Τα υπομνήματα για την υπόθεση Λάσκοφ κατέθεσε σήμερα το νομικό τμήμα της ΠΑΕ Άρης στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Όπως επισημαίνεται από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων», στον φάκελο που στάλθηκε συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι δεν έχουν καμία σχέση και εμπλοκή στην υπόθεση πλαστογραφίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον η πλευρά του Άρη περιμένει την απόφαση που θα παρθεί από την επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Eν τω μεταξύ ο ίδιος ο Λάσκοφ είναι ο καλύτερος σύμμαχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ στην προσπάθεια της να αποδείξει στην Επιτροπή Δεοντολογίας ότι οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν καμία εμπλοκή στις παράνομες πράξεις για τη διαδικασία έκδοσης άδειας ειδικού σκοπού.

Όπως τονίζει ο Λάσκοφ στο υπόμνημα του, το άτομο αυτό δεν έχει καμία επαγγελματική, είτε άλλου είδους σχέση με την ΠΑΕ Άρης και ότι απλώς ήταν ο μεσολαβητής για να αγωνισθεί στους «κίτρινους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο υπόμνημα ο Λάσκοφ υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «κίτρινους» μετά το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου του 2019 με την προοπτική να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί από τον Ιανουάριο ως επαγγελματίας.

Εκτοτε η ΠΑΕ δεν προχώρησε σε άλλη πράξη. Το άτομο όμως που τον εκπροσωπούσε προκειμένου να αποκτήσει ο «πελάτης» του άδεια παραμονής στην Ελλάδα, αναφέρεται στο υπόμνημα, ότι πιθανόν είναι αυτό που προέβη στην έκδοση πλαστού δελτίου το οποίο κατέθεσε μαζί με το υπογεγραμμένο συμβόλαιο στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας.

Αλλωστε η κοινή λογική λέει ότι η ΠΑΕ Άρης δεν είχε λόγους να διακινδυνεύσει τυχόν τιμωρία, καθώς οι υπηρεσίες του Λάσκοφ δεν ήταν άμεσα αναγκαίες στην επαγγελματική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν έχει πλέον ενδιαφέρον για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αγωνιά περισσότερο για το ποινικό μέρος της υπόθεσης, καθότι εμπλέκεται το ελληνικό δημόσιο και καθόλου για το αθλητικό.

Ο λόγος πλέον στην Επιτροπή Δεοντολογίας η οποία και θα πάρει την τελική απόφαση. Σε περίπτωση που δεν πειστεί από τις θέσεις των δύο πλευρών στα υπομνήματα και τιμωρήσει την ΠΑΕ Άρης, τότε οι «κίτρινο» έχουν δικαίωμα να προσφύγουν στην Επιτροπή Εφέσεων.

Πηγή: sdna, metrosport

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης