Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ. ΑΕΚ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους Θεσσαλονικείς να προηγούνται στο 64’ με τον Λάρσον και στο 81’ να ισοφαρίζει η Ένωση με πέναλτι του Μάνταλου, το οποίο καταλογίστηκε τη χρήση του VAR. Στο 53’ ο Ιντέγε αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για πάτημα στο Μάνταλο.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, «σταμάτησε» δύο φορές από εντυπωσιακές αποκρούσεις του Μπάρκα στο α΄ ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί ακόμα κι όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Στο 54΄ ο Ιντέγε πάτησε τον Μάνταλο και αποβλήθηκε σε μία φάση που ελέγχθηκε μέσω VAR. Δέκα λεπτά αργότερα, όμως, οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ με κοντινή προβολή του Λάρσον από ασίστ του Κορχούτ.

Στο 81΄ η ΑΕΚ ισοφάρισε με πέναλτι του Πέτρου Μάνταλου. Ακόμα μία φάση στην οποία έγινε χρήση του VAR από τον διαιτητή, ο οποίος απεφάνθη ότι ο Σιμόες ανατράπηκε στην περιοχή και καταλόγισε την παράβαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα 17 λεπτά από απέμεναν (σ.σ. 8 οι καθυστερήσεις) ο Άρης κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας, υποχρεώνοντας την ΑΕΚ σε ακόμα μία πολύ σοβαρή απώλεια.

ΑΕΚ – Άρης 1-1 (Novasports 1)

Γκολ: 64′ Λάρσον (Άρης), 81′ πεν. Μάνταλος (ΑΕΚ)

Κίτρινες κάρτες: Λόπες, Μάνταλος, Γιακουμάκης, Βράνιες – Ροζ, Βέλεθ, Κόρχουτ, Τσιλιγγίρης

Κόκκινες κάρτες: 53′ Ιντέγε

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Μπακάκης (74′ Παουλίνιο), Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Σιμάο (66′ Αλμπάνης), Σιμόες, Βέρντε, Μάνταλος, Ντέλετιτς (61′ Γιακουμάκης), Ολιβέιρα.

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Τσιλιγγίρης, Μπα, Ροζ, Βέλεθ, Κόρχουτ, Σάσα (90’+3 Σόουζα), Ματίγια, Φετφατζίδης (58′ Λάρσον), Γκάμα (72′ Μαντσίνι), Ντιγκινί, Ιντέγε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης